بشیر خالقی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با طبنا(خبرگزاری سلامت) افزود: اتفاقی که در بیمارستان شهرستان مرودشت استان شیراز رخ داد و دو بیماری که بعد از تصادف چند روزی در بیمارستان منتظر حضور پزشک بودهاند، اتفاق نادری است.
وی ادامه داد: ما در کشور و در شهرهای بزرگ بویژه شیراز که دارای دانشگاه علوم پزشکی مجهزی است، کمبود نیروی درمانی و به ویژه پزشک نداریم اگر هم در جایی موردی مشاهده شده مسلما ناشی از سوء مدیریت بوده است.
خالقی تاکید کرد: مشکل ما در بخش تامین پزشک، پراکندگی نامتوازن است، در شهرهایی مانند تهران و تبریزی و شهرهای بزرگ دیگر تعداد پزشک زیاد است و مشکل پراکندگی باید برطرف شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه نباید همه کمبودهای موجود در عرصه بهداشت و درمان را به گردن کمبود بودجه بیاندازیم، تصریح کرد: قرار نیست هرکاری که باید انجام دهیم، به بود و نبود و بودجه مربوط کنیم.
وی با اشاره به استانداردهای لازم در تامین تخت و کارد بیمارستانی گفت: در حال حاضر حداقلهای استاندارد نیرو و کادر درمانی و تخت بیمارستانی در کشور وجود دارد و باید با مدیریت منابع از نیرو و امکانات موجود استفاده کنیم.
خالقی در ادامه در پاسخ به این سوال که برای نوسازی ساختمان بیمارستانها برنامهای وجود دارد یا خیر، اظهارداشت: ساختمان بیمارستانها آنقدر فرسوده نیست که قابل استفاه نباشد اما نوسازی آنها باید به تدریج انجام شود، عمر ساختمانهای ما در مقایسه با سایر کشورها خیلی هم بالا نیست.
نماینده مردم خلخال و کوثر تاکید کرد: در عین حال باید در برنامههای عمرانی طرح نوسازی بیمارستانها گنجانده شود، در طرح تحول نظام سلامت نیز خیلی از بیمارستانها نوسازی شدند.
نظر شما